3dots.ro

Gică Popescu, dezlănțuit: ”Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș?”

Gică Popescu, dezlănțuit: ”Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș?”

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal, l-a taxat dur pe selecționerul Edi Iordănescu pentru discursul pe care l-a avut la finalul întâlnirii cu Elveția.

Conform părerii generale, și cea a specialiștilor, și cea a chibiților, rezultatul înregistrat în partida cu Elveția, deși mulțumitor e unul total mincinos, jocul echipei noastre fiind unul din cele mai slabe din istorie.

Deși lângă banca de rezerve nu mai sunt numeroasele icoane pe care tatăl său le atârna în timpul meciurilor, echipa condusă de Edi Iordănescu a realizat o minune, egalând în prelungirile partidei, în doar trei minute…

După ce-a ascultat discursul selecționerului, după confruntare, Gică Popescu a fost realmente dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu.

”Băi, băiatule, tu nu înțelegi că la echipa națională nu există grup? Să mă lase cu grup, cu familie. Nu, tată, rezultate!

Dacă vorbești despre creat valori și că ești pe drumul cel bun înseamnă că habar n-ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile create la națională în cele două jocuri? E un drum greșit pe care îl apucă echipa națională”, a spus Gică Popescu, la PrimaTV.

”Ce am creat? Care sunt valorile? Valorile sunt rezultatele, sunt calificările. Îi cade mingea în cap lui Pușcaș, scapă Moruțan și face 2-2 Mihăilă.

Nu, Edi, nu astea sunt valorile pe care vrem să le vedem la echipa națională. Elvețienii au fost cu nasul pe sus, au vrut să intre cu mingea în poartă, iar fotbalul te pedepsește”, a continuat fostul căpitan al naționalei.

”Doamne ferește să fie acesta drumul cel bun! Băi Edi, tu nu știi ce înseamnă echipa națională! Nu poți să vii după meciul ăsta execrabil când putea să te umfle Elveția cu 7-0, să spui că vii pe drumul cel bun! Să spui că creăm valori! Care valori?

Băi băiatule, la echipa națională sunt rezultate! Să-i mulțumim lui Dumnezeu că i-a căzut mingea în cap lui Pușcaș. Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun al echipei naționale!.

Nu grup, nu familie, rezultate! Ai făcut cele mai proaste meciuri din istoria națională. Lasă-l pe taică-tu să ducă naționala pe drumul cel bun dacă nu te simți în stare.

Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș? Nu astea sunt valorile pe care le vrem. Suntem pe un drum greșit, Edi! Trebuie să duci echipa națională pe drumul corect, acesta nu este drumul corect”, a conchis Gică Popescu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs