3dots.ro

„Pac, am luat stadionul!”. Gigi Becali a anunțat care va fi primul meci al FCSB-ului în Ghencea

„Pac, am luat stadionul!”. Gigi Becali a anunțat care va fi primul meci al FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali este convins că telenovela fotbalului românesc, accesul echipei pe care o patronează pe stadionul din Ghencea, se va sfârși în curând, și încă intr-un mod cât se poate de fericit pentru el…

Deși au existat mai multe runde de negocieri între FCSB, gruparea patronată de Gigi Becali, și Clubul Sportiv al Armatei, meciul FCSB-Dinamo, programat pentru sâmbătă, 22 iulie 2023, nu a primit acceptul de a se juca pe Stadionul Steaua.

Derby-ul cu Dinamo va avea loc pe „Arcul de Triumf”, dar Gigi Becali susține că în scurt timp echipa sa va evolua în Ghencea.

Becali este convins că următorul meci pe care echipa sa îl va disputa pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 4-a, se va juca pe Stadionul Steaua.

„Eu cred că primul meci o să-l jucăm acolo (în Ghencea – N.R.) cu CFR. Nu mai au ce să facă! Nu e vorba doar de ce face primul ministru. E vorba de presiunea oamenilor, cei care fac plângeri la DNA. Cei care stau la coadă pentru bilete, asta e presiunea.

E prea de tot! Dușmanii mei înverșunați au fost de partea mea acum. Nu dau nume! Pânâ și ăia, care găseau câte un nod în papură, au fost acum de partea mea.

Jucăm sigur cu CFR în Ghencea. Până atunci, se supără Ciolacu și dă o hotărâre de Guvern în două zile. Pac, am luat stadionul! În cupele europene o să jucăm pe Național Arena. Nu vreau să creez scandal, voiam să jucăm meciul ăsta”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs