3dots.ro

Gigi Becali: Gata, eu am terminat! Ies din fotbal!

Gigi Becali: Gata, eu am terminat! Ies din fotbal!

Dezamăgit de înfrângerea echipei pe care o finanțează, FCSB, în ultimul meci din campionat disputat în compania Rapidului, Gigi Becali anunță, pentru a câta oară, că se retrage din fotbal, urmând a ceda acțiunile FCSB și a căuta un nou patron….

Gigi Becali spune că motivul principal îl constituie arbitrajul partidei menționate și că simte că nu este dorit în fotbalul românesc.

Becali mai spune că, aici intervine condiția ieșirii sale din fotbal, dacă primește o ofertă în valoare de 25 de milioane de euro va vinde echipa.

”Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea.

E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal? Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu vor. Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. Poate pun echipa pe numele surorii până vând.

Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu vor. Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. Poate pun echipa pe numele surorii până vând.

Dacă dă cineva 25 de milioane, eu ies din fotbal. Azi am semnat ieșirea din toate funcțiile de la club. Dau echipa oricui. Să vină din Thailanda, Africa, Anglia. De oriunde. Dau tot. Baza nu o dau.

Face 50 de milioane. Cum s-o dau? Doamne ferește. Dau echipa, culorile, Talpan, jucătorii și palmaresul. Îl dau și pe Talpan. Dau echipa și nu o să mai intereseze nimic. Trebuia să iau decizia mai mult. Cum să accept eu să vină un copil să spună ce să facem pentru că așa vrea el?”, a declarat Gigi Becali.

”Eu ies. Nu am cum să contracarez nedreptatea și minciuna. Nu am cum să-i biruiesc. Sunt prea puternici, au prea multe structuri în spate. Ambii sunt ai lui Băsescu. Nu pot să o scot la capăt cu ei!”.

”«Te obligă să joci cu un jucător sub 21 de ani. Că sunt stăpân». Bine… Nu am ce face. Asta e tiranie. Nu o suport. Nu am ce căuta în tiranie. M-au biruit. Am fost obligat să fac fotbal feminin…”.

”Acum spune «Aduc pe Vassaras. Eu, Comitetul Executiv». Întreabă-ne pe noi dacă vrem. «Pun eu antrenor la națională». Întreabă-ne și pe noi, din Comitetul Executiv. Lumea îl condamnă pe Mircea Sandu, dar ne avea o eleganță și o înțelepciune. Ne întreba”.

”E ceva, nu pot să spun ce. Nu știu ce. Dar zice ziarul. Am citit în ziar. E prea mare furăciune. Am zis să îmi văd treaba mea. De ce să mă culc la 3 noaptea? Eu mă culc la 11 noaptea. Și mă trezesc la 7. Acum tot la 7 m-am trezit. Abia mai am putere. Am avut tensiunea 16, când eu mereu am 12 sau 13”

”Dacă eu nu pot îndeplini dreptatea, mă retrag. M-au biruit. Am 65 de ani și o să-mi văd de treaba mea, de Biserică”.

”Vom vedea la Registrul Comerțului cum fac cu echipa. Poate o pun pe numele surorii. Eu nu mai am treabă cu nimeni, nici cu Burleanu, nici cu nimeni. Vedeți-vă de treabă cu mizeriile voastre și spălați-vă cu ele pe cap!.

”Lui Burleanu i-a zis unul care comandă România… L-a băgat consilier la Băsescu și apoi i-a zis că-l bagă pe Popescu la pușcărie ca să conducă el fotbalul”.

”Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști. Bine, mă, sunt toți proști. Eu nu mai sunt. Sunteți oameni de nimic, care nu au demnitate. Am terminat-o cu voi. Aveți tiranie”.

”Nu mă pot lupta cu tirania. M-am luptat, am făcut și pușcărie. Am intrat în foc ca prostul. Dar ei nu mai am treabă cu ei. Ei au puterile statului de partea loc”.

”Nu știu ce să mai fac cu echipa. O pun pe numele surorii și o vând. Nici la meciuri nu mă mai uit. O să stau la Biserică. O să-l spun pe MM Stoica. El va comanda totul. Va fi omul meu de bază.

Nu mă mai interesează nici schimbările. Voi întreba doar scorul. La revedere, băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras”.

”Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo. Voi da echipa cuiva din familie care are bani. Eu vreau să-mi scot banii. Da-ți-mi bani din ce vindeți, dar faceți ce vreți. Am creanțe, am dat bani. Cine ia echipa trebuie să-mi dea banii. Pe mine nu mă mai interesează. Eu vreau să dorm liniștit”

”Aseară nu m-a luat somnul. Mi-am luat tensiunea. Era 16. Am zis «Gata!». Eu aveam tensiune 12-12. Ca piloții. Cum să fac eu tensiunea 16 din cauza unui derbedeu? De ce să trăiesc mai puțin? Renunț la fotbal și trăiesc mai mult. Ce-mi dă fotbalul? Sunt batjocura unor copii care iau bani de la mine”.

”Regret? Nu am ce. Am jucat semifinală de Cupa UEFA, am fost în Champions League, am adus Chelsea și Real Madrid. Poate mai făceam ceva, dar nu am fost lăsat”.

”În România, dacă ai succes, lumea e invidioasă. «De ce apare Becali?». La mine se uită lumea, mie îmi place. Prind putere. Alți când vin și văd lumina…”

”Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu».

Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai. Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii. S-au gândit să-l bage pe Gică Popescu la închisoare. El nu a făcut nimic. El doar a luat banii lui Copos. A făcut pușcărie degeaba”.

”Dau echipa oricui. Să vină din Thailanda, Africa, Anglia. De oriunde. Dau tot. Baza nu o dau. Face 50 de milioane. Cum s-o dau? Doamne ferește. Dau echipa, culorile, Talpan, jucătorii și palmaresul. Îl dau și pe Talpan.

Dau echipa și nu o să mai intereseze nimic. Trebuia să iau decizia mai mult. Cum să accept eu să vină un copil să spună ce să facem pentru că așa vrea el?”.

”Dacă am câștigat bani din fotbal? Doamne ferește. Auzi ce întrebare îmi pune… Du-te la Burleanu, că acolo ești bun cu întrebarea asta. Am de recuperat 23 de milioane.

Când am intrat am băgat 10 milioane, când mi-au dat-o generalii și Armata. Atunci comanda Rocar fotbalul. Trebuie să retrogradeze Steaua. Am venit eu Pițurcă, am făcut scandal.

Am făcut o «moșmoadă» la Onești, cu puii. Am fost mai tari. Mai erau două meciuri și retrograda Steaua. La un moment dat, era o datorie de 40 de milioane euro. Am luat 30 înapoi și au rămas 10. Și am mai tot băgat până s-au făcut 23. Acum vreau 25 pe echipă”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs