Gheorghe Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorţi EURO 2020

03 Dec 2019 | scris de Anita Raicu

FRF nu are cum să motiveze logic faptul că nu l-a invitat pe cel mai exponențial jucător pe care l-a avut România în fotbal, Gică Hagi, la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020, eveniment care a avut loc sâmbătă, 30 noiembrie, la Bucureşti. 

Gheorghe Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorţi EURO 2020

De altfel, FRF nici a prezentat vreo explicație oficială a acestei lipse de politețe sau de noțiuni de marketing.

”N-am fost invitat la gală, dar nici nu era obligatoriu. Asta e, aşa s-a gândit. Întrebaţi-i pe cei de la Federaţie. De ce să mă simt afectat? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Nimeni nu m-a invitat. Şi nu vorbim de ambasador, vorbim de invitaţie.

Eu mă duc la Constanţa să produc jucători pentru România, să joace pentru România, restul contează mai puţin”, a spus Gheorghe Hagi, luni seara, în conferinţa de presă de după meciul din Liga I dintre FC Botoşani și Viitorul.

Hagi a mărturisit ulterior, la Digi Sport, că nici măcar nu a urmărit tragerea la sorți.

”Nu am văzut grupa, nu m-am uitat. România joacă un baraj, mai întâi trebuie să trecem de baraj și după să vorbim de grupă. Eu nu m-am uitat. Credeam că mă întrebați dacă am fost invitat.

Da, e adevărat nu am fost invitat. Așa au decis cei de la Federație. Întrebați-i pe ei. Nu am fost invitat. Nu sunt afectat. Eu sunt mândru că nu am fost invitat. Nimeni nu m-a invitat. Nu contează, stați liniștiți”, a declarat cel mai popular jucător de fotbal din România.


CLICK - Follow us on Google News