Prima întrebare pentru Halep, după calificarea în semifinale la Australian Open: «Te grăbești undeva?» - video

29 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Australian Open 2020, după ce a învins-o pe Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), scor 6-1, 6-1, după doar 54 de minute de joc.

Prima întrebare pentru Halep, după calificarea în semifinale la Australian Open: «Te grăbești undeva?» - video

De altfel, rapiditatea cu care a încheiat  ostilitățile pe teren în confruntarea cu jucătoarea estoniană l-a făcut pe Jim Courier, cel care a intervievat-o la finalul partidei, pe teren s-o întrebe pe Simona: ”Te grăbești undeva?”, spre amuzamentul spectatorilor din tribune. 

”E o adevărată plăcere să joc aici, în Australia, mai ales că joc cel mai bun tenis al meu. Am fost concentrată, știam de la început ce trebuie să fac împotriva lui Anett. Îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. 

Am lucrat mai mult în presezon la partea fizică. Am avut această perioadă departe de casă, am simtit că mă pot concentra pe ce am avut de făcut. Mă simt mult mai puternică decât în trecut”, a spus Halep. 

Cu puțin patriotism local, Courier a adus în discuție colaborarea Simonei cu Darren Cahill, antrenorul australian.

”Darren e foarte important. De când l-am cunoscut am lucrat mult la atitudine, sunt un om mai bun în primul rând, apoi o jucătoare mai bună. Îi mulțumesc mult pentru această performanță. Face ca totul să decurgă mai bine. Australia e a doua mea casă acum. Mă simt parte din această comunitate. Vreau să le mulțumesc tuturor”, a comentat Halep. 

Simona Halep va juca în semifinale cu Garbine Muguruza, învingătoare în fața lui Pavlyuchenkova, partida disputându-se după meciul Simonei. Românca a declarat că nu va urmări meciul viitoarei sale adversare, ci se va relaxa: „Nu voi urmări meciul. Mă voi bucura de această zi. Mă voi relaxa, voi face niște cumpărături. Maine mă voi gândi la meci. Astăzi nimic despre meci. Nu vă zic ce cumpăr. Merg prin magazine și văd ce găsesc acolo”, a glumit Halep. 


CLICK - Follow us on Google News