3dots.ro

România – Spania, faza anului realizată de Bianca Bazaliu cu 10 secunde înainte de finalul meciului – video

România – Spania, faza anului realizată de Bianca Bazaliu cu 10 secunde înainte de finalul meciului – video

Fără ca în lot să fie prezente o serie de jucătoare ce i-ar fi oferit mai multă consistență, din cauza faptului că EHF a condiționat prezența la competiție de vaccinare, naționala feminină de handbal a României ”reușește” să facă un meci aparent ușor într-unul de infarct… 

Exact așa s-a întâmplat și vineri seară, la Skopje, în meciul cu Spania, din cadrul CE de Handbal, și, de data aceasta, din fericire, ultimele secvențe ale întâlnirii ne-au adus o bucurie imensă.

Spania egalase la 27, totul părea pierdut, în condițiile în care mai erau doar zece secunde de joc. Doar că aceste zece secunde au furnizat una dintre cele mai frumoase faze ale competiției.

Mingea a ajuns la Bianca Bazaliu care, de la aproximativ 16 metri, a reușit o aruncare formidabilă, o veritabilă ”torpilă“ cu care a adus victoria României: 28-27!

Faza, comentariul ei și bucuria fetelor de la final vorbesc de la sine despre această reușită, cea mai spectaculoasă pentru România la un turneu final în care, în continuare, rămâne pe ultimul loc în Grupa Principală II.

”E bine, mă bucur pentru victorie, sunt bucuroasă pentru echipă, pentru că am reușit să câștigăm toate punctele. Am văzut că nu mai aveam timp, am primit mingea de la Neagu și am dat!

Acum avem o șansă mare, trebuie să jucăm fiecare meci în parte și să ne continuăm drumul. Mă simt foarte bine cu fetele, suntem bine toate. În ultimele secunde nu mai e nevoie de nimic, iei mingea și o dai, atât!”, a spus Bianca Bazaliu, după meci.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs