Ilie Năstase face praf Australian Open: «Trebuia anulat! E ridicol. O bătaie de joc»

09 Feb 2021 | scris de Anita Raicu

Ediția 2021 a Australian Open se remarcă prin condițiile total atipice unei competiții sportive, în care peste 70 de sportivi au ajuns să fie plasați în carantină totală timp de 14 zile, uneori în condiții jenante pentru nişte jucători de talie mondială.
 
Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria ATP, s-a arătat profund dezamăgit de felul în care este organizat acest Grand Slam şi crede că că evenimentele care l-au precedat au influenţat negativ şi prestaţiile sportivilor de pe teren.

Ilie Năstase face praf Australian Open: «Trebuia anulat! E ridicol. O bătaie de joc»

”Trebuia anulat turneul ăsta pentru mine. Dacă s-a anulat cel mai important turneu din lume, Wimbledon, nu ştiu de ce nu le-au amânat pe toate. Pentru mine e un antrenament. Nici nu-mi face plăcere să mă uit. Sunt meciuri care n-au farmec, totul e trist. Jucătorii sunt trişti, nu se bucură.

E vorba de bani, probabil. Ca spectacol, n-are nicio treabă. Dacă îmi spuneau mie că trebuie să stau 14 zile în carantină, 2000 de ani nu mă duceam! Cum să dau la peretele din camera de la hotel? E ridicol, e bătaie de joc. Probabil că sunt obligate şi de sponsori”, a declarat Ilie Năstase la Antena Sport.


CLICK - Follow us on Google News