3dots.ro

Ionuț Lupescu: Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona

Ionuț Lupescu: Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona

Este o toamnă extrem de tumultoasă pentru Simona Halep – eliminarea în primul tur la US Open, divorțul, operația la nas, și, vineri, suspendarea sa, pentru moment provizorie, pentru dopaj.

Ionuț Lupescu este un apropiat al familie Halep. La finalul partidei de fotbal dintre Rapid și Farul, fostul internațional a oferit punctul său de vedere asupra acestui subiect.

”Vreau să vă spun din experiența mea de fotbalist profesionist cum funcționează relația dintre sportiv şi cei care se ocupă de latura medicamentației.

Cel mai important lucru la cel mai înalt nivel e încrederea. Eu am avut parte de doctori extraordinari, atât la echipele de club din Germania, cât şi la națională, unde era dochi” Popescu (Pompiliu Popescu).

N-am ştiut niciodată ceea ce iau, am luat doar ce mi s-a dat şi am fost convins mereu că e totul în regulă. Aşa cred că e şi în cazul Simonei Halep.

Ea a demonstrat în toată cariera ei că n-are nevoie de dopaj pentru a fi în top. Acum, ea a trecut la noul antrenor (Patrick Mouratoglou – N.R.), cu tot cu stafful acestuia. Şi a avut încredere totală în oamenii din jurul ei.

Tu, ca sportiv, când e competiție majoră, cum e un turneu ca US Open, nu stai să vezi tot ce iei. Vor spune unii că trebuie să ştii, dar nu e chiar aşa…

Când ai încredere, tu iei ce ți se dă şi te concentrezi pe latura sportivă, de analiză a adversarilor… Nu mai zic că şi dacă ți s-ar zice mai multe denumiri n-ai avea cum să le cunoşti sau să le reții pe toate.

Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona, la unul dintre ei face referire ea în declarația oferită după acest caz”, a declarat Ionuț Lupescu, conform Prosport.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU