Ionuț Radu, căpitanul: Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am facut să simtă că România e puternică!

28 Iun 2019 | scris de Andrei Romașcan

Bun vorbitor, Ionuț Radu și-a motivat colegii prin discursurile sale însuflețite, mobilizatoare, din vestiarul echipei, înaintea meciurilor. Un adevărat căpitan de echipă, după semifinala pierdută în fața Germaniei, la Campionatul European U21, Radu a ținut să-și exprime gândurile, la finalul competiției, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

  • Ionuț Radu, căpitanul: Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am facut să simtă că România e puternică!

”Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adică totul pentru că așa suntem noi. Atât s-a putut, din păcate. Eu sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta și ne vom bucura din nou împreună.

Cu ce rămânem după acest turneu? Cu mândria că v-am avut alături de noi și că împreună ne-am simțit invincibili. Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am arătat că nu ne temem, l-am facut să simtă că România e puternică! Am spus la început ca România va uimi la acest turneu. 

Așa a fost, dar am realizat asta împreună. Atunci cand am simțit că nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ați facut sa ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a încheiat azi, dar urmează altul și apoi altul. Nu ne vom opri aici, vă promitem asta! Suntem România și nu există adversar mai mare decat visul nostru: dorința de a face performanță! Aveți încredere!”, a scris Ionuț Radu pe Facebook. 

SHARE