3dots.ro

John McEnroe, întrerupt brusc de reporterul ESPN când vorbea despre nedreptățile împotriva lui Djokovic – video

John McEnroe, întrerupt brusc de reporterul ESPN când vorbea despre nedreptățile împotriva lui Djokovic – video

Novak Djokovic a reușit să-și ia revanșa pentru modul scandalos în care a fost tratat de australieni anul trecut, când i s-a refuzat participarea la Grand Slam-ului australian.

După triumful din finala de la Australian Open, Novak Djokovic a afirmat că această victorie este cea mai mare din cariera sa , deși în palmaresul său sunt deja alte 21 de Grand Slam-uri.

Răbufnirea sârbului a venit după ce, în ultimii ani, Djokovic nu doar că a fost împiedicat să joace anul trecut în Australia, dar a fost în centrul atenției și după alte cazuri bizare, extrem de controversate.

Impresia publică generală este că Nole a fost ”vânat“, uneori, nedreptățit, chiar în mod grosolan.

Exact acest aspect a fost subliniat de John McEnroe, la microfonul ESPN, după ce Djokovici a câștigat Australian Open 2023.

McEnroe, fost lider ATP, șapte titluri de Grand Slam la simplu, a enumerat, într-o tiradă de aproape 20 de secunde, toate nedreptățile care i s-au făcut lui Djokovici, în ultimele sezoane.

Doar că, brusc, McEnroe a fost întrerupt de reporterul ESPN, Chris Fowler.

Iată cum a decurs dialogul:

John McEnroe: A fost exclus de la US Open (în 2020 – N.R) după ce mingea trimisă de el a lovit o femeie, e expulzat din Australia, nu primește niciun punct pentru câștigarea Wimbledon (în 2022 – N.R), nu poate juca la US Open (în 2022 – N.R)…

Chris Fowler: Să fim corecți: a făcut niște alegeri care au cauzat unele din aceste episoade.

John McEnroe: Nu cred… Cred că trebuia să fie lăsat să joace!

Chris Fowler: Asta poate fi dezbătut, dar a făcut unele alegeri care au cauzat ce ai spus. Dar hai să uităm asta pentru moment.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs