Marcel Pușcaș, despre Ianis, cerându-i scuze lui Gică Hagi: «Decar va fi doar în mintea tatălui»

Într-o postare intitulată "Nevoia de sapă şi nu de mapă, în fotbalul real", publicată pe contul personal de Facebook, Marcel Puşcaş spune ca aşteptările lui Gică Hagi de la fiul sau sunt rupte de realitate şi estimează că acesta ar putea face performanţă doar la echipa tatălui său. 

Pușcaș consideră că povestea lui Ianis reprezintă drama tinerilor români crescuţi în "eprubeta subiectivă a propriului părinte"

"Ianis, un copil talentat. Născut, format, pt a fi "decar". Pentru a fi cu mapa pe teren, şi nu cu sapa!- zicea tatăl Gică. A fost crescut, în ciuda unor calităţi certe, în eprubeta subiectivă a propriului părinte.

Este drama multor tineri români.Este şi cazul lui GICĂ HAGI-tatăl. Părinţii vor să se regăsească în eventualul talent al copilului. În cazul lui Ianis, Gică l-a văzut un decar născut. E doar în filmul lui, al tatălui. L-a format şi crescut în acest spirit. Gică Hagi, a eşuat, şi va mai eşua.

Ianis # GICĂ. Departe este, departe va fi! IANIS, nu va putea juca mai nicăieri. Nici la Craiova, nici la FCSB, nici la CFR. Poate  juca doar la echipa tatălui, unde joacă doar el, şi-i mai trebuie 10 colegi!

Din păcate, asta-i realitatea, în ciuda părerilor false ale marilor purtători de opinie din presa română. A pudibonzilor.

Ianis, poate juca doar la Viitorul. Ianis are nevoie de un club al tatălui, un club doar pt el. O Românie a lui, în numele tatălui!

Nimic mai mult. Atunci, ne va încânta! Decar va fi doar în mintea tatălui.

PS. Scuze Gică, asta-i realitatea. Trezeşte-te!", a scris Marcel Pușcaș pe Facebook.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem