3dots.ro

Ce dorea de fapt olandezul Weghorst de la Messi, care l-a făcut prost – video

Ce dorea de fapt olandezul Weghorst de la Messi, care l-a făcut prost – video

Cu o totală lipsă de fair-play, cel puțin, dacă nu grobian de-a dreptul, fotbalistul argentinian Lionel Messi l-a jignit pe olandezul Wout Weghorst,.

Incidentul a avut loc la finalul partidei dintre Olanda și Argentina, disputat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Chiar înainte să fie intervievat de jurnalistul Gastón Edul, Messi a izbuncnit neros atunci când l-a văzut pe fotbalistul olandez, care trecea pe la zona mixtă. 

”La ce te uiți, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”, i-a zis Messi olandezului.

Un jurnalist suedez a fost martor la incidentul dintre Messi și Wout Weghorst. „Eu eram la doar câțiva metri și am văzut totul. Era multă tensiune. Exista o stare de iritare. Messi a intrat pe tunel, în timp ce Weghorst a rămas să aștepte la controlul antidoping. Atunci a început discuția.

Nu a fost o ceartă, dar se simțea tensiunea. Van Dijk a intervenit pentru a-i calma. A fost neașteptat să-l văd așa pe Messi. Nu încape îndoială. Mai ales în fața unui adversar care are 2 metri. E o mare diferență de înălțime între ei”, a spus jurnalistul, potrivit Mundo Deportivo.

De cealaltă parte, Wout Weghorst afirmă că nu și-a dorit să nască vreun conflict cu argentinianul, ci doar să-i strângă mâna.

”Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.

Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs