3dots.ro

Oficial. Messi părăsește Barcelona, după 21 de ani

Oficial. Messi părăsește Barcelona, după 21 de ani

FC Barcelona a anunțat oficial, în această seara, că Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la o înțelegere.

Clubul informează că necontinuarea colaborării are cauze financiare și structurale.

”În ciuda faptului că clubul și jucătorul au ajuns la un acord și în ciuda intenției clare a acestora de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale (impuse de regulamentele La Liga – N.R.)”, se arată în comunicatul oficial.

”Ca urmare a acestei situații, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund faptul că dorințele jucătorului și ale clubului nu vor fi în cele din urmă îndeplinite.

”FC Barcelona își exprimă din toată inima recunoștința față de jucător pentru contribuția sa la succesul clubului și îi urează toate cele bune pentru viitor în viața personală și profesională”, se mai spune în comunicat.

Messi juca din anul 2000 la FC Barcelona, club pentru care a înscris aproape 500 de goluri și cu care a câștigat 6 Baloane de Aur.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs