Mihaela Buzărnescu răspunde ironiei lui Țiriac, care a numit-o Buzunărescu

15 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a arătat iritată la culme de o ironie făcută de Ion Țiriac referitoare la numele său.

Mihaela Buzărnescu răspunde ironiei lui Țiriac, care a numit-o Buzunărescu

În octombrie 2019, făcând referire la meciul pe care Buzărnescu l-a disputat cu Simona Halep în turul doi de la Wimbledon,Țiriac i-a rostit în mod intenționat greșit numele.

Probabil intenția de atunci a lui Țiriac a fost să sancționeze comportamentul lui Buzărnescu de la meciul cu Franța, disputat în cadrul Fed Cup cu Franța, atunci când echipamentul său a avut culorile adversarelor, pentru a face evidente numele sponsorilor.

"Halep n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledon-ului... Eu am fost acolo și am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu... cu Buzunărescu sau cum se numește domnișoara asta! Au jucat amândouă mediocru", spunea atunci șeful FRT în cadrul emisiunii Prietenii lui Ovidiu.

Buzărnescu i-a oferit un răspuns lui Țiriac, la patru luni distanță...

”Ciudat că nu știe cum mă cheamă, sper să afle. Înainte, cunoștea numele meu. E aiurea, în acea perioadă în care am jucat cu Simona Halep (la Wimbledon 2019 - N.R.) eram a doua jucătoare a României. Nici eu nu știam că el e președintele Federației. 

Domnul Țiriac spunea atunci că am făcut un meci foarte bun. Am fost singura din turneu care i-a luat set la Wimbledon. N-ai cum să nu știi cum mă cheamă. Eu m-am întâlnit cu el la Madrid, i-am zis «La mulți ani». Poate dacă ne vom vedea, îi voi spune: «Hello, eu sunt Miki Buzărnescu. Sunt și eu acolo în circuit, lângă celelalte fete. Sper să-mi țineți minte numele» . 

Când m-am accidentat la gleznă, el a vorbit cu cineva pentru a mă ajuta să merg în străinătate la un doctor. Și anul trecut, și în urmă cu doi ani, el a vorbit OK despre mine, dar nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău că se fac glume de acest gen. Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine”, a spus Buzărnescu, la GSP Live.


CLICK - Follow us on Google News