3dots.ro

Greu de gestionat succesul de la US Open. Emma Răducanu, spulberată la Indian Wells, duelul cu Halep se amână 

Greu de gestionat succesul de la US Open. Emma Răducanu, spulberată la Indian Wells, duelul cu Halep se amână 

Destul de mulți specialiști, printre care și Patrick Mouratoglou şi Nick Bollettieri, au spus că Indian Wells va fi o probă de maturitate sportivă pentru Emma Răducanu, puştoaica de 18 ani care a câștigat US Open.

Dar, din păcate pentru ea și pentru fanii ei, sportiva britanică a picat acest prim examen.

Emma a fost spulberată la ”BNP Paribas Open“ şi ratat prilejul unui duel cu Simona Halep, unul care ar fi incitat la maxim audiența românească

La Indian Wells, Răducanu, o sportivă cu un potenţial uriaş, a arătat că gestionarea succesului de la US Open va fi o misiune nu imposibilă, dar extrem de dificilă.

În duelul cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 27 de ani, 100 WTA), Răducanu a fost învinsă în minimum de seturi, scor 2-6, 4-6. Meciul a durat o oră şi 26 de minute. 

În primul set, Sasnovich s-a impus chiar lejer: s-a dus la 3-1 şi 5-2, după care a câştigat cu 6-2, în doar 31 de minute.

Actul secund a fost ceva mai strâns: egalitate după opt game-uri (4-4), scor la care sportiva din Belarus a făcut un break la 15, după care şi-a câştigat serviciul la zero pentru a-şi tranşa calificarea în turul III.

În următorul meci, Sasnovich o va întâlni pe Simona Halep. În singura lor confruntare de până acum, la Wimbledon 2019, Halep s-a impus cu 6-4, 7-5.

Pentru Emma Răducanu, următorul turneu va fi cel de la Kremlin Cup, la Moscova, în perioada 18-24 octombrie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs