Nadal, enervat de întrebarea unui jurnalist despre soţia sa: E o glumă? Pentru că, altfel, e o porcărie!

12 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Surprinzător, Rafael Nadal a fost învins de Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, în partida disputată în grupa ”Andre Agassi”, de la Turneul Campionilor.

Nadal, enervat de întrebarea unui jurnalist despre soţia sa: E o glumă? Pentru că, altfel, e o porcărie!

La conferinţa de presă care a urmat meciului, Nadal a lăudat performanța adversarului său, punând eșecul pe seama meciului foarte bun făcut de Zverev. Spaniolul a mai declarat că nu a mai resimţiti nicio durere la muschii ambdominali, motivul din cauza căruia fusese nevoit să abandoneze înaintea semifinalei de la Paris, în urma cu 10 zile. 

În ciuda înfrângerii, Nadal a fost bine dispus la conferinţa de presă, dar atitudinea liderului clasamentului mondial s-a schimbat brusc, după ulttima întrebare care i-a fost adresată în limba engleză.

Jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta a avut curiozitatea să-l întrebe pe Nadal dacă simte că performațele sale sportive au fost afectate de faptul că s-a căsătorit, de curând, cu Francisca Perello, prietena sa din copilărie, taxată dur de jucătorul spaniol.

Dialogul dintre Nadal și jurnalistul italian. 

Ubaldo Scanagatta: Astăzi ai jucat puncte foarte scurte. Nu ştiu de ce, mai ales că nu ăsta este stilul tău. Pentru foarte mulţi oameni mariajul reprezintă un factor care le distrage atenţia înainte, în timpul şi după eveniment şi aş dori să ştiu dacă concentrarea ta faţă de tenis a avut de suferit din acest motiv?

Nadal: Chiar vorbeşti serios? Chiar mă întrebi chestia asta? Este o întrebare serioasă sau o glumă? 

Ubaldo Scanagatta: Este o întrebare cât se poate de serioasă

Nadal: Ok. Sunt surprins că mă întreb aşa ceva, după ce am fost cu aceeaşi fată 15 ani şi am o viaţă foarte liniştită. Nu contează dacă îţi pui un inel pe deget sau nu. Sunt o persoană foarte normală. Poate pentru tine a fost diferit. Câţi ani ai fost cu soţia ta?

Ubaldo Scanagatta: Anul ăsta împlinim 30 de ani de când suntem împreună

Nadal: Şi înainte de a vă căsători cât timp aţi stat împreună?

Ubaldo Scanagatta​​​​​​​: Cinci ani.

Nadal: Vezi? Ăsta trebuie să fi fost motivul. Poate nu ai fost sigur. Ok, hai să trecem la media din Spania, să terminăm cu porcăria asta. Mulţumesc. 


CLICK - Follow us on Google News