3dots.ro

Naomi Osaka este însărcinată: ‘2023 va fi un an plin de lecții pentru mine’

Naomi Osaka este însărcinată: ‘2023 va fi un an plin de lecții pentru mine’

Naomi Osaka, fost lider mondial, în prezent locul 47 WTA, a anunțat că urmează să devină mamă în acest an, informează BBC.

Astfel, japoneza de 25 de ani, deținătoarea a patru titluri de Grand Slam, a oferit și motivul pentru care și-a anulat participarea la Australian Open.

”Ultimii ani au fost cel puțin interesanți, dar am învățat că momentele cele mai provocatoare din viață pot fi și cele mai distractive.

Aceste luni pe care le-am petrecut departe de sport mi-au oferit o nouă dragoste și apreciere pentru jocul căruia mi-am dedicat viața.

Îmi dau seama că viața este scurtă și nu iau niciun moment de-a gata, fiecare zi este o nouă binecuvântare și o aventură.

Am atât de multe lucruri la care să aspir în viitor, dar un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este să văd cum copilul meu urmărește unul dintre meciurile mele și spune «Aceea este mama mea».

2023 va fi un an plin de lecții pentru mine. Sper să ne vedem la începutul anului viitor, pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc pe toți, infinit!”, a scris Osaka, pe Twitter.

Ultimul meci oficial jucat de Osaka a avut loc în septembrie, la Pan Pacific Open de la Tokyo, iar ultimul turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat a fost Australian Open, în 2021.

De-a lungul timpului, japoneza a vorbit despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat.

În mai 2021, după ce s-a retras de la Roland Garros, ea a dezvăluit că a ”suferit lungi crize de depresie” de când a câștigat primul ei titlu major, la US Open, în 2018. Ulterior, în septembrie 2021, Osaka a luat o pauză de cinci luni de la sport.

”Nu cred că există o cale corectă și perfectă pe care să o urmezi în viață, dar am simțit mereu că dacă mergi înainte, cu intenții bune, îți vei găsi calea în cele din urmă”, a mai adăugat Naomi Osaka în mesajul prin care a anunțat că este însărcinată.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs