Neymar, acuzat de viol! Povestea braziliancei care a depus plângere împotriva fotbalistului

Autor:

Data:

După ce Cristiano Ronaldo a fost nevoit să înfrunte o acuzație de viol, a venit rândul unui alt fotbalist reprezentativ să treacă prin aceeași situație – Neymar.

Media braziliană a publicat informația conform căreia o femeie, sub protecția anonimatului, din motive de siguranță, a depus o plângere la o secție de poliție, în care îl acuză pe fotbalist că ar fi violat-o.

Conform datelor publicate, Neymar ar fi remarcat-o pe cea care îl acuză de viol pe Instagram și a invitat-o, plătindu-i cazarea și restul cheltuielilor, la Paris. Operațiune intermediată de un prieten al fotbalistului, Gallo.

Potrivit informației relatate în presa braziliană, femeia ar fi ajuns în capitala Franței pe 15 mai. S-a cazat la hotel, iar în jurul orei 20:00, Neymar a intrat în camera sa, extrem de subjugat de aburii alcoolului.

Brazilianca a precizat în plângerea depusă la poliție că după ce fotbalistul a fost violent, a obligat-o să întrețină relații sexuale, în ciuda faptului că ea nu își dăduse consimțământul. Ea mai spune că odată întoarsă acasă, după ce s-a sfătuit cu cei din jur și a scăpat de teamă, a depus plângere la poliție.

Neymar a aflat despre acuzații chiar astăzi, odată cu toată lumea, în timp ce se afla în cantonamentul naționalei dinaintea Copei America.

Leave a Comment