3dots.ro

Novak Djokovic, revoltat după ultimul control doping: ”În 20 de ani de carieră nu mi s-a întâmplat așa ceva”

Novak Djokovic, revoltat după ultimul control doping: ”În 20 de ani de carieră nu mi s-a întâmplat așa ceva”

Novak Djokovic a pus umărul ca echipa Serbiei să învingă Marea Britanie cu 2-0 la Davis Cup Finals, dar a avut multe nemulțumiri referitoare un control doping pentru care a fost solicitat cu mai puțin de două ore înainte de partida împotriva lui Cameron Norrie.

Novak Djokovic a fost extrem de furios la conferința de presă de după victoria împotriva britanicului Cameron Norrie 6-4, 6-4, succes care a adus Serbiei calificarea în semifinalele Cupei Davis.

Vorbind în sârbă, liderul mondial a dezvăluit ca este revoltat de faptul că înainte cu mai puțin de două ore de startul partidei, a fost solicitat să se supună unui control doping.

”În 20 de ani de carieră nu mi s-a întâmplat așa ceva! Am fost anunțat de acest lucru cu o oră și jumătate înainte de meci. Am rutina mea și nu am nevoie să fiu distras. Să mă gândesc la faptul că trebuie să-mi ia cineva sânge, să mă gândesc dacă voi putea să dau o probă de urină… O decizie complet ilogică”, a spus Novak.

El a mai dezvăluit că nici măcar nu i-a fost făcut un test complet.”„Nu mi-au luat sânge. Un om stă într-un colț, mă urmărește de ore bune. Am vorbit cu reprezentantul agenției antidoping și mi-a spus că motivul a fost reprezentat de faptul că după meci ar fi fost foarte târziu”, a spus sârbul.

”Am susținut întotdeauna controalele doping, dar nu înainte de meci. Ce se va schimba? Voi fi acolo când meciul se va termina, testează-mă atunci”. Acest lucru este scandalos. Nu am nimic de ascuns, dar există și unele limite”, a mai răbufnit Djokovic.

Victor Troicki, căpitanul nejucător al Serbiei, a sugerat în cadrul conferinței de presă că el ar fi fost confundat cu un alt component al echipei sale, Miomir Kecmanovic.

Serbia urmează să o întâlnească sâmbătă pe Italia în semifinalele Davis Cup Finals la Malaga.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs