3dots.ro

Decizia radicală luată de Novak Djokovic pentru a ieși din criza de formă din 2024

Decizia radicală luată de Novak Djokovic pentru a ieși din criza de formă din 2024

Rezultatele obținute de Novak Djokovic în actualul sezon sunt dezamăgitoare. Mai ales că urmează unui 2023 în care jucătorul sârb a dominat circuitul masculin, impunându-se în Grand Slam-urile de la Australian Open, French Open și US Open, fiind învins doar la Wimbledon, la capătul unei finale de aproape cinci ore.

Pe 22 mai, Nole va împlini 37 de ani. În 2024 a pierdut în semifinale la Australian Open – prima sa înfrângere, la Melbourne, după șase ani! Apoi, șocant, a fost eliminat de la Indian Wells, în optimi, de italianului Nardi, care, la 20 de ani, la ora meciului, ocupa locul 123 în lume.

Cu opt victorii și trei înfrângeri în acest sezon, Djokovic a trecut la măsuri radicale. S-a retras de la Miami Open, iar astăzi, potrivit Eurosport, a anunțat despărțirea de antrenorul său din 2019, Goran Ivanisevic.

Nole a anunțat despărțirea de Ivanisevic într-o postare emoționantă pe contul său de Instagram.

”Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era 2018, iar eu și Marian (n.r. – Vajda) căutăm să inovăm și să aducem puțină magie duo-ului nostru. De fapt, n-am adus doar un serviciu nou în jocul meu, ci și multe hohote de râs, distracție, recorduri doborâte și multe turnee de Grand Slam.

E timpul să menționez și o mică dramă: eu și Goran am decis să nu mai lucrăm împreună acum câteva zile. Relația noastră pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă. Mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc!”, a scris Novak Djokovic.

Revenirea sportivului sârb în circuitul ATP va fi în turneul de la Monte Carlo, ce se va disputa între 7-14 aprilie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs