3dots.ro

Novak Djokovic a răbufnit ironic după ce Darren Cahill a câștigat titlul de ”antrenorul anului” în tenis

Novak Djokovic a răbufnit ironic după ce Darren Cahill a câștigat titlul de ”antrenorul anului” în tenis

Novak Djokovic și-a afișat public dezamăgirea după ce australianul Darren Cahill și italianul Simone Vagnozzi au au fost desemnaţi câştigătorii premiului de cel mai bun antrenor al anului, pentru rezultatele reuşite de sportivul pe care îl antrenează – Jannik Sinner.

Novak Djokovic a fost nemulţumit, fiind de părere că, prin rezultatele deosebite pe care le-a obținut de-a lungul anul ce stă să se încheoe, antrenorul său, Goran Ivanisevic, ar fi trebuit să primească această recunoaștere.

Și, având în vedere că sârbul a câştigat alături de Goran Ivanisevic trei turnee de Grand Slam, Turneul Campionilor şi a ajuns în finala de la Wimbledon şi a terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP, nu greșește deloc!

Nole declară, în mod ironic, că sunt şanse mici ca premiul să îi revină antrenorului său chiar şi în cazul în care vor cuceri toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor.

”Felicitări lui Darren și Simone pentru un sezon grozav cu Jannik. Goran, cred că trebuie să câștigăm toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor pentru ca tu să fii (doar poate) considerat antrenorul anului. Încheierea anului ca numărul 1, câștigarea a trei turnee de Grand Slam, a Turneului Campionilor și a face istorie în acest sport nu este suficient, dragul meu antrenor”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

E de menţionat că alegerea celui mai bun antrenor s-a făcut prin votul celorlalți tehnicieni din circuitul ATP.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs