3dots.ro

Novak Djokovic, rănit după ce a fost lovit în cap de un recipient metalic la Roma  – video

Novak Djokovic, rănit după ce a fost lovit în cap de un recipient metalic la Roma  – video

Novak Djokovic s-a confruntat cu o mare problemă după ce s-a calificat în turul trei al turneului ATP de la Roma, după ce l-a învins pe Corentin Moutet în două seturi, scor 6-3, 6-1.

În timp ce se îndrepta spre vestiare, Nole s-a oprit să dea o serie de autografe și, la un moment dat, a fost lovit în cap de un recipient de metal pentru apă.

Cum recipientul a căzut de la înălțime, impactul pe care l-a produs a fost puternic. Djokovic a acuzat imediat dureri mari, a strigat și s-a întins pe jos.

Imediat, oficiali ai turneului au venit în zonă și, după câteva zeci de secunde în care Novak Djokovic a rămas întins pe jos, l-au dus la cabine pentru un control medical.

Din cauza loviturii, Novak Djokovic a decis să nu participe la conferința de presă, iar oficialii turneului de la Roma au emis un comunicat.

Sticla ar fi căzut din ghiozdanul unui fan

Incidentul nu ar fi fost deliberat, potrivit organizatorilor turneului din capitala Italiei, ci sticla ar fi căzut din ghiozdanul unui fan care se întinsese către Novak Djokovic pentru un autograf.

”Incidentul nu este tratat ca un act deliberat, ci ca un accident. Un copil a încercat să obțină un autograf, iar recipientul i-a căzut din ghiozdan și l-a lovit pe Novak Djokovic în zona capului.

Novak Djokovic a efectuat deja testele medicale necesare și a revenit în camera de hotel. Starea lui de sănătate nu este îngrijorătoare”, au anunțat organizatorii turneului de la Roma.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs