Djokovic: MULȚUMESC tuturor pentru că ați fost alături de mine și că m-ați încurajat să rămân puternic

La câteva ore de momentul în care judecătorul a invalidat anularea vizei sale și a dictat eliberarea sa din detenție, Novak Djokovic s-a antrenat în complexul sportiv al Australian Open și a anunțat că dorește să participe la turneul de Grand Slam. 

Nole  a publicat pe contul său de Twitter o fotografie de pe unul dintre terenurile din complexul în care se joacă turneul de Grand Slam, însoțită de urrmătorul mesaj:

”Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a întors decizia de anulare a vizei. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open.

Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani uimitori. 

Pentru moment nu pot spune mai multe, dar MULȚUMESC tuturor pentru că ați fost alături de mine și că m-ați încurajat să rămân puternic”, a scris Djokovic.

În ciuda dorinței jucătorului sârb, participarea sa la Australian Open în acest an rămâne în continuare sub semnul incertitudinii, ministrul australian pentru Imigrare putând oricând să revoce unilateral viza ce i-a fost acordată.