3dots.ro

Novak Djokovic e om! Emoționat, a început să plângă, după finala pierdută la Wimbledon, cu Alcaraz

Novak Djokovic e om! Emoționat, a început să plângă, după finala pierdută la Wimbledon, cu Alcaraz

Novak Djokovic a pierdut una dintre cele mai frumoase finale de la Wimbledon, în fața lui Carlos Alcaraz, încheiată în 5 seturi, scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4.

La finalul partidei, sârbul a vorbit la superlativ despre adversarul său, iar apoi s-a emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe fiul său în tribune, care continua să zâmbească…

„O după-amiază bună tuturor!  Nu una foarte bună  pentru mine, dar pentru Carlos, cu siguranță, este.

Trebuie să încep cu laudele pentru el. Ai jucat foarte bine la final, ai fost inspirat la serviciu. Felicitări, Carlos.

Credeam că o să am probleme cu tine doar pe zgură, dar iată că îmi faci probleme mari și pe iarbă. Felicitări pentru cum te-ai adaptat la suprafață. E nemaipomenit ce ai făcut la Quens. Felicitări echipei tale.

Cât despre mine, nu îmi place să pierd un astfel de meci. Trebuie să rămân recunoscător pentru că am câștigat multe meciuri strânse și titluri. În 2019, cu Roger. Poate trebuia pierd câteva finale și acum sunt chit.

Mâine dimineață mai voi gândi la asta (dacă este mândru față de ce-a realizat în tenis în acest an- N.R.). Astăzi nu prea îmi place înfrângerea. Pentru aceste clipe lucrăm în fiecare zi. Sunt cele mai importante turnee din lume.

Am avut meciuri incredibile de-a lungul carierei mele și acesta va rămâne în cărțile de istorie ale tenisului. Aș fi vrut să câștig, dar am pierdut în fața unui jucător formidabil. Îl felicit și o să merg mai departe. Poate chiar mai puternic.

Este frumos să-mi văd fiul acolo zâmbind (a început să plângă – N.R.). Vă iubesc. Vă mulțumesc pentru susținere și vă îmbrățișez pe toți”, a declarat Djokovic imediat după finala de la Wimbledon.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs