3dots.ro

Novak Djokovic, adus la capătul răbdării: ”De mule ori, îmi înghit cuvintele, dar uneori nu mai rezist!”

Novak Djokovic, adus la capătul răbdării: ”De mule ori, îmi înghit cuvintele, dar uneori nu mai rezist!”

Novak Djokovic nu a pierdut niciun set în cele trei meciuri disputate până acum la ediția din acest an a Grand Slam-ului de la Roland Garros.

Partida disputată în turul III al turneului, împotriva spaniolului Alejandro Davidovich-Fokina a fost una mai dificilă, dar sportivul sârb s-a impus în trei seturi, la capătul a 3 ore și 45 de minute de joc, scor 7-6(4), 7-6(5), 6-2, l.

Partida contra ibericului a fost extrem de spectaculoasă, publicul savurând în dese rânduri schimburi de mingi senzaționale între cei doi doi combatanți.

Un moment special s-a întâmplat la finalul setului doi, când, duoă ce-a câștigat tie-break-ul, Djokovic s-a descătușat și s-a bucurat cu intensitate.

O parte din fani au început să-l huiduie pe sârb, iar fluierăturile s-au intensificat când sârbul a cerut intervenția medicului.

Ulterior, după partidă, Nole a declarat că este extrem de dezamăgit de comportamentul suporterilor care nu știu să se bucure de un meci de tenis și care nu au capacitatea să respecte sportivii pentru efortul depus.

„Nu vreau să-mi fac dușmani pentru că sunt încă în turneu. Eu rămân diplomat, dar uneori nu înțeleg. Fac dublă greșeală și sunt huiduit, îmi iau o pauză medicală și sunt huiduit.

Unora le place evident să facă asta, dar majorității publicului nu le place. Cei mai mulți sunt acolo să mă susțină pe mine sau pe celălalt jucător, să se bucure de tenis.

Dar unora le place să se amestece în joc și să nu respecte jucătorii. De cele mai multe ori, îmi înghit cuvintele, nu reacționez, dar uneori nu mai rezist pentru că este o lipsă de respect” , a spus Novak Djokovic.

Și analistul Eurosport Mats Wilander a comentat comportamentul publicului de la Paris față de Djokovic și a ajuns la o concluzie care pare amuzantă, dar este adevărată.

”Dacă își doresc să îl vadă pe Nole pierzând, fanii ar trebui să nu îl huiduie, pentru că o astfel de atitudine stârnește și mai mult „fiara”.

Nole este capabil să joace cel mai bun tenis al său sub condiții de presiune, iar francezii îl ajută indirect să intre în starea de grație”, a spus Mats Willander.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs