Novak Djokovic, despre cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, comparația cu Federer și Nadal

Autor:

Djokovic, despre cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, comparația cu Federer și Nadal

Novak Djokovic, Rafael Nadal sau Roger Federer – care dintre ei e cel mai bun jucător al tuturor timpurilor în tenis? – trei sportivi cu adevărat extraordinari în performanțele pe care le-au realizat.

Totodată, numele celui care este cel mai îndreptățit la titulatura de ”G.O.A.T” – Greatest Of All Times – naște o dezbatere aprinsă între fanii celor trei jucători

Ce spune Nole despre acest subiect.

”Sunt cel mai bun pentru mine însumi. Așa voi fi mereu. Această discuție va fi mereu aprinsă și foarte dificil să găsești un răspuns definitiv. Eu cred însă că rezultatele ar trebui să conteze, în primul rând, când vorbim despre cel mai bun din toate timpurile.

Oricum, sunt onorat că sunt inclus în această dezbatere. Care îmi pune și o presiune pe umeri. Vorbim însă despre un privilegiu, ceva fără de care nu pot juca. Mai ales la capitolul trofeelor de Grand Slam, presiunea e uriașă din cauza acestei curse cu Nadal.

Nu știm cât va mai dura această cursă, însă ea e grozavă pentru sportul nostru. Simt că trebuie să vorbim și despre ocupantul locului 1 mondial. S

ă reziști în fruntea ierarhiei, pentru o perioadă îndelungată, e extrem de solicitant. Și mă bucur mult că am redevenit lider mondial, deși poate că acest obiectiv nu mai e la fel de mare pentru mine acum, la 35 de ani“, a declarat Novak Djokovic.

Leave a Comment