3dots.ro

Novak Djokovic a anunțat oficial că nu va participa la US Open

Novak Djokovic a anunțat oficial că nu va participa la US Open

Novak Djokovic a declarat că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care începe săptămâna viitoare, informează Reuters.

În condițiile în care autoritățile americane nu au modificat reglementările care privesc accesul în Statele Unite doar al persoanelor cu schema completă de vaccin şi care prezintă documentele necesare înainte de îmbarcarea în avion, Djokovic nu va putea participa în acest an la US Open .

"Din păcate, nu voi putea veni la NY de data aceasta pentru US Open. Le urez succes celorlalţi jucători!

Voi rămâne în formă şi cu o stare de spirit pozitivă şi voi aştepta o oportunitate de a concura din nou. Ne vom revedea curând, lume a tenisului", a scris Djokovic pe contul său de Twitter.

De altfel, lucrurile păreau destul de evidente de la începutul săptămânii, când organizatorii US Open au prezentat afişul turneului, iar Djokovic nu figura pe el.

Jucătorul sârb a continuat să se antreneze pe suprafaţă dură la Belgrad în aşteptarea unei veşti bune, sperând în relaxarea măsurilor sanitare din Statele Unite, care i-ar fi permis să se deplaseze la New York în ciuda faptului că nu este vaccinat.

Săptămâna trecută, aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicita Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Novak Djokovic să joace la US Open.

 

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU