3dots.ro

Novak Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns în hohote după finala câștigată la Australian Open – video

Novak Djokovic s-a prăbușit în lojă și a plâns în hohote după finala câștigată la Australian Open – video

Novak Djokovic  a redevenit liderul clasamentului  ATP, după ce s-a impus în finala Australian Open în fața lui Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5).

Este pentru a zecea oară în carieră când Novak Djokovic devine campional Grand Slam-ului australian.

După finalul partidei, Nole a urcat în loja în care se aflau membrii familiei sale și colaboratorii , i-a îmbrățișat, s-a bucurat alături de aceștia, apoi s-a prăbușit printre ei și a început să plângă.

Novak Djokovic a rămas întins pe jos câteva zeci de secunde, timp în care a lăsat lacrimile să curgă, iar apropiații lui încercau să-l consoleze.

Ulterior a coborât cu greu din lojă, tremurând serios, s-a așezat pe bancă, unde a băgat capul în prosop și a început să plângă din nou.

Această victorie la Australian Open înseamnă foarte mult pentru sportivul sârb. Anul trecut, Djokovic nu a putut participa la turneul său favorit, nefiind lăsat în țară pentru că nu era vaccinat împotriva COVID-19.

Cu succesul de astăzi, Djokovic a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam, cel mai mare număr din istorie, ca și Rafael Nadal.

Djokovic a mai fost implicat de curând într-o controversă publică provocată de tatăl lui, Srdjan, care s-a fotografiat cu câțiva susținători ai lui Putin, care purtau tricoul cu litera ”Z”, devenită simbol al rușilor în războiul cu Ucraina, și care țineau un steag al Rusiei, cu chipul lui Vladimir Putin.

Pentru a evita discuții suplimentare pe această temă, Srdjan Djokovic nu a fost prezent la finala de astăzi, pe care a urmărit-o din camera de hotel.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs