3dots.ro

Apropiații lui Djokovic spun că Nole ar fi gata să se vaccineze

Apropiații lui Djokovic spun că Nole ar fi gata să se vaccineze

Sistemul a reușit să-l învingă și pe Djokovic! Potrivit apropiaților săi, după ce i-a fost refuzată participarea la Australian Open, Novak Djokovici ar fi gata să se vaccineze.

Daniel Muksch, autorul unei dintre biografiile lui Nole, a declarat pentru heute.at că sârbul ar fi dispus să se vaccineze.

”Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Muksh, citat și de Mundo Deportivo.

Aflat momentan în Serbia, Nole se gândește la următorul Grand Slam, pentru că ministerul Sportului din Franţa a anunțat că tenismenii străini vor putea lua parte la competițiile sportive din Hexagon doar dacă au făcut vaccinul anti-Covid.

De altfel, Franţa a anunţat reguli stricte pentru sportivii care vor să participe la competiţii pe teritoriul acestei ţări.

Pe lângă Roland Garros, regula vaccinării obligatorii se va aplica și pentru restul evenimentelor importante deșfășurate în Franţa: Grand Slam-ul de judo de la Paris, din 5-6 februarie, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, precum și pentru meciurile din cupele europene de fotbal programate în următoarele săptămâni.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs