3dots.ro

Radu Banciu jigneşte familia Emmei Răducanu: «Giuleşteanul de taică-su dăduse jaf la o bancă» – video

Radu Banciu jigneşte familia Emmei Răducanu: «Giuleşteanul de taică-su dăduse jaf la o bancă» – video

Probabil în mare lipsă de audiență, Radu Banciu recurge din nou la procedeul care l-a făcut cunoscut în spațiul media, singurul pe care îl cunoaște, atrăgând atenția publică printr-un comentariu grobian la adresa unei persoane de notorietate… 
 
Prezentatorul emisiunii „Football All Inclusiv“, care e difuzată de postul Look Sport, a vorbit, în stilul său caracteristic, despre Emma Răducanu, campioana de la US Open, al cărei tată este român, iar mama chinezoaică.

Potrivit PlaySport, care a oferit o transcriere a tiradei lui Banciu, el s-a legat de faptul că Ion Răducanu, tatăl Emmei, şi-a schimbat numele în Ian, de când a plecat din România, a ironizat culoarea pielii acestuia și faptul că, la fel ca și soția sa, lucrează în domeniul financiar.

În continuare, omul de televiziune a ironizat culoarea pielii domnului Răducanu, dar şi faptul că ambii părinţi ai Emmei lucrează în domeniul financiar.

”La doi ani (pe când Emma avea doi ani – N.R.), înţeleg că a plecat giuleşteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanţist, înţeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian.

Atât de tâmpiţi sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Aşa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecţi aici. (…)

Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenţie, se scrie cu doi de ”e“ aici, indiferent de dicţionarul în care te uiţi. Înţeleg că şi asta se ocupă tot cu domeniul finanţelor.

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Aşa a ajuns finanţist. Şi la banca la care dăduse el jaful, lucra chinezoaica. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel (telenovelă spaniolă produsă de Netflix – N.R.) şi s-au dus în Marea Britanie. (…)

Englezii habar nu aveau de tenis, nu au mai avut o jucătoare de tenis de… Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, inclusiv premierul Angliei au felicitat-o.

Ea e româncă, România şi China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo”, a perorat Banciu în emisiunea sa.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs