3dots.ro

Radu Banciu despre Ianis Hagi: «Taică-su trebuia să îl trimită la faianță, nu la fotbal»

Radu Banciu despre Ianis Hagi: «Taică-su trebuia să îl trimită la faianță, nu la fotbal»

Gură extrem de acidă, cunoscut pentru lejeritatea cu care trece peste normele de decență în exprimare, Radu Banciu l-a criticat foarte dur pe Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers, care a avut o prestație slabă în dubla naționalei României și care, într-o declarație făcută pentru media austriacă, a fost comparat de tatăl său cu Zidane.

După convocarea la Națională, Ianis Hagi s-a întors la echipa de club, în weekend, dar antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, nu l-a folosit deloc în derby-ul cu Celtic.

”În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidații Moldovei pentru Eurovision și discuțiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu își dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac’su.

Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietății termenilor, fiindcă Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea … e ca și cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de școală cu mine, primea interdicție la sport. Ianis era printre ochelariștii ăia care își mâncau sandvișul cu pateu.

El nici nu ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbește despre care e poziția lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înțelege mai bine, dar el e ca o băbuță care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Și-a greșit meseria. În loc să îl trimită la faianță, taică-su la trimis la fotbal!”, a spus Radu Banciu la Look Sport.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs