3dots.ro

Radu Banciu: Cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Henry? Doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți – video

Radu Banciu: Cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Henry? Doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți – video

Binecunoscut pentru stilul grobian în care comentează în special evenimente sportive, Radu Banciu a ales din nou o victimă: fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, în prezent analist sportiv la Digisport.

În cadrul emisiunii pe care o realizează la Prima Sport, Football All Inclusive, Radu Banciu a ajuns să vorbească de Ilie Dumitrescu după ce a primit o întrebare din partea unui telespectator referitoare la fostul fotbalist francez Thierry Henry.

„De ce nu antrenează Thierry Henry? Bună întrebare! De ce nu antrenează Ilie Dumitrescu, v-aș întreba eu. Fix din același motiv nu antrenează nici Thierry Henry.

Ei se aseamănă până la un punct, doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți. Dar totuși cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Henry?

Aici e totuși un braț al Dunării care îi separă. Până acolo se poate zice că și Ilie e la fel de prost, sunt amândoi la fel de ratați, vin și spun niște banalități la televizor. Dar unul totuși e Thierry Henry”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți. Dar totuși cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Henry? – video

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs