Rareş Bogdan regretă doar că a spus despre Ludovic Orban că «i s-a umflat capul»: «E un limbaj mai de stradă, nu mă caracterizează»

Autor:

Data:

Rareş Bogdan spune că singura declarație pe care o regretă din interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu este că că a spus despre Ludovic Orban că ”i s-a umflat capul”, considerând că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează.

Ion Cristoiu i se plângea lui Marius Tucă de faptul că după ce i-a acordat interviul care a declanșat numeroase reacții în lumea politică, n-a mai vorbit deloc cu Rareș Bogdan.

Tucă l-a apelat, în direct, pe Rareș Bogdan, care a făcut primele declarații după ce părea să fi cerut plecarea lui Orban de la șefia liberalilor.

”E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc nişte sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează şi ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret", a declarat Rareș Bogdan, în emisiunea Marius Tucă Show, de la Aleph News.

Rareş Bogdan a mai spus că i-au fost scoase din context şi declaraţiile referitoare la demisia liderului PNL, care, în opinia sa ar fi trebuit să plece imediat după alegeri. Mai mult, întrebat dacă i-a cerut scuze liderului PNL, Rareş Bogdan a afirmat că nu au discutat încă.

”N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziţiei. (…) S-a scos din el (interviu – n.r.) doar faptul că liderul partidului, acum s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. (…)

Preşedintele are un dialog instituţional. Am văzut că e ”tătucul”, e prezentat în presă că ar fi deasupra partidului. Nu, e un om complet diferit de Băsescu. Tot ce doreşte e să ne implicăm serios în actul guvernamental, să nu eşuăm şi să nu-i creăm probleme lui Florin Cîţu, pentru că el trebuie sprijinit.” a mai spus Rareş Bogdan.

Leave a Comment