3dots.ro

Motivul pentru care Roger Federer a făcut o vizită-fulger în România

Motivul pentru care Roger Federer a făcut o vizită-fulger în România

Roger Federer, marele tenismen care s-a retras din activitate în toamna anului trecut, a făcut o vizită-fulger, de o zi, în România.

Federer, unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurilor, reprezintă imaginea producătorului german de mașini Mercedes. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care Federer a ajuns în România, scrie Fanatik.

”Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Informația a fost confirmată și de Ilie Năstase: ”Este adevărat, a venit Roger Federer în România. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat vineri Ilie Năstase.

Poliția de Frontieră a postat o imagine cu el în aeroportul Otopeni. „A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!”, este comentariul Poliției de Frontieră la o fotografie cu marele tenismen alături de o angajată a instituției, pe aeroportul Otopeni, postată pe Facebook.

Roger Federer colaborează de o bună perioadă de timp cu Mercedes, fiind una dintre imaginile reprezentative ale producătorului auto. Elvețianul mai are contract cu Mercedes până în 2027 și câștigă aproximativ 5 milioane de euro anual pentru colaborarea cu compania germană.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs