Federaţia anunţă că naţionala de tineret poate refuza intrarea pe teren în semifinala cu Germania 

25 Iun 2019 | scris de Andrei Romașcan

Mai multe incidente par să estompeze din bucuria calificării în semifinalele Euro 2019, performanţă care a asigurat prezenţa României la Jocurile Olimpice după 56 de ani, tot la Tokyo.

  • Federaţia anunţă că naţionala de tineret poate refuza intrarea pe teren în semifinala cu Germania 

Imediat după finalul partidei cu Franța, iubita lui Cristi Manea a fost umplută de sânge, Gică Hagi a ținut să se războiască la televiziune cu Răzvan Lucescu, iar Federația Română de Fotbal anunță că s-ar putea ca fotbaliștii noștri să nu intre pe teren în meciul cu Germania din cauza modificării orei de disputare.

Directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, acuza faptul că meciul reprezentativei noastre U21 a fost programată să joace semifinala cu Germania joi, de la ora 19.00, deşi conform regulilor stabilite de mai bine de un an trebuia să joace de la ora 22.00.

Stoichiţă susţine că, potrivit anunţului iniţial, meciul Germaniei, care s-a calificat în semifinale înaintea României, ar fi trebuit să se joace de la ora 22.00, însă UEFA l-a mutat de la ora 19.00, după ce a văzut că nemţii ne vor întâlni.

Există o singură explicaţie pentru decizia UEFA, reprogramarea meciurilor din semifinale fiind făcută după ce probabil forul european a dorit că meciul considerat mai bun, în care se vor întâlni Spania şi Franţa, să se joace de la o oră mai bună pentru public şi pentru televiziunile care vor transmite partida.

”Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19.00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu ştiu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu ştiu acum care sunt regulile. Dar ştiu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade.

Nu ştiu dacă se poate juca la 19.00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19.00 şi altele de la 22.00. Nu ştiu ce va fi. Vom face un apel la UEFA! E un val de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!”, a spus Mihai Stoichiță.

SHARE