Demba Ba și Colțescu s-au împăcat. Ousmane N’Doye a intermediat totul: «Să-mi dați o mămăligă!»

Autor:

Se pare că atacantul senegalez Demba Ba și arbitrul Sebastian Colțescu au lămurit problemele iscate în timpul partidei PSG – Bașakșehir, din Champions League.

Cel puțin asta spune Ousmane N'Doye, fost coechipier cu Demba Ba la naționala Senegalui, cel care a mediat conflictul. Mijlocașul african, trecut și pe la Dinamo spune că a făcut rost de numărul arbitrului și, după ce-a discutat cu el, i l-a oferit atacantului de la Bașaksehir.

”Am aflat numărul lui Colțescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba că să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine. 

I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic. Din partea mea, era frumos sa fac asta și am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine.

Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel si Colțescu despre Demba”, a declarat Ousmane N'Doye, pentru Pro TV.

”Mie îmi place pacea, vreau să râdem, să vorbim cu respect și să fim oameni adevărați. Când am fost în România, am cunoscut multă lume acolo, știu cum merge treaba în România, știu oamenii.

Dacă ceva se întâmplă cu cineva despre care știi ceva, trebuie să vorbești. Așa si cu Sebi (Colțescu – N.R.). I-am văzut caracterul la meciuri. Arbitrii mei preferați se știu. Îi salut, că se stiu ei: Sebi, Găman și Balaj. Nu-i ușor pentru Sebi", a mai spus N'Doye.

”Trebuie să-mi dați un premiu cu mămăligă! Sunt mai obosit ca voi! Am fost sunat de jurnaliști de peste tot. Eu nu am văzut niciodată rasism în România. Lumea a fost șocată când a aflat ce am zis de România. E țara mea!

I-am explicat și lui Demba Ba. El a spus ca nu a auzit nimic urât de la Colțescu, dar crede ca nu trebuia folosit cuvântul „negru” în stadion. El nu a zis ca e rasism. A spus că nu poți sa folosești cuvântul asta pe stadion. Și Sebi a înțeles lucrul ăsta”, a conchis N'Doye.

Leave a Comment