3dots.ro

Serena Williams şi soţul ei, Alexis Ohanian, ironii la adresa Simonei Halep

Serena Williams şi soţul ei, Alexis Ohanian, ironii la adresa Simonei Halep

Din articol:

Serena Williams și soțul acesteia, Alexis Ohanian au comentat ironic decizia ITIA de a o suspenda pe Simona Halep patru ani, pentru dopaj

Alexis Ohanian a postat un mesaj pe contul său de Twitter pe care fanii l-au considerat un atac la adresa Simonei Halep.

El a postat o imagine în care apare în tribune la US Open, disputat între Serena Williams și Maria Sharapova. Tricoul pe care îl purta Ohanian cu acea ocazie avea inscripționat un mesaj de susținere pentru D.A.R.E. – Drug Abuse Resistance Education, un program educațional finanțat de Guvernul SUA pentru combaterea consumul de droguri în școli .

În acel moment, mesajul de pe tricoul lui Ohanian a fost văzut ca un atac la adresa Mariei Sharapova, care doar ce revenise pe teren, după suspendarea primită pentru consum de meldonium.

Acum, americanul a postat aceeași imagine, alăturându-i descrierea: ”O anumită modă nu se demodează niciodată”.

Evident, mesajul lui Ohanian a fost considera ca făcând referire la situația Simonei Halep, care a fost suspendată timp de patru ani, după ce a fost prinsă dopată cu substanţa Roxadustat.

Nici Serena Williams pare că nu s-a putut abține de la a comenta situației Simonei Halep. Ea a adăugat la postarea făcută de soțul ei pe Twitter mesajul ”Cu siguranță nu este demodat”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs