CTP despre evoluția lui Halep în primul tur la Australian Open: «Simona is back in bussiness!»

21 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA, a început perfect la Australian Open, chiar dacă o ușoară accidentare i-a dat bătăi de cap. Halep s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-1, în fața americancei Jennifer Brady (24 de ani - locul 49 WTA) 

CTP despre evoluția lui Halep în primul tur la Australian Open: «Simona is back in bussiness!»

Ar mai fi de notat și faptul că Halep s-a accidentat, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe mâna dreaptă, cerând un time-out medical și fiind nevoită să joace apoi cu un bandaj

La finalul partidei cu Brady, Halep recunoaște că a început mai greu meciul, dar s-a redresat în setul secund.

"A fost un meci dificil. Am mai jucat acum câteva luni și am ajuns până la setul decisiv. Mă bucur că am trecut de acest meci, aștept turul următor. Mă simt foarte bine în Australia, îmi place să joc aici.

În setul al doilea mi-am găsit ritmul mai bine, am reușit s-o plimb mai mult pe teren. Am fost mai puternică și m-am descurcat mai bine în setul secund. E foarte bine că îl am pe Darren înapoi echipa mea", a spus Halep, la finalul partidei cu Brady.

 

"Această victorie este cu atât mai preţioasă, cu cât a fost obţinută mai greu, în primul tur al Australian Open. Astfel de meciuri propulsează mai ales jucătoarele şi jucătorii mari, aşa cum este şi Simona Halep.

La turneul precedent, cel de la Adelaide, Simoina nu era conectată la atmosfera de mare turneu, n-a fost în meci, în niciuna dintre cele două partide disputate acolo. Acum, şi putem spune că datorită lui Jennifer Brady, Simona 'is back în business'. Este conectată la tenisul de mare turneu. (...) Lucrul cel mai important a fost întoarcerea lui Cahill şi că împreună vor face un sezon bun", a caracterizat CTP evoluția Simonei la Melbourne.


CLICK - Follow us on Google News