Roland Garros. Simona Halep l-a ‘gonit’ pe Del Potro de la un interviu. ‘Amice, grăbește-te! A sosit campioana!’

Autor:

Data:

După finalul meciului cu Magda Linette, din turul al doilea al French Open, Simona Halep a fost invitată la un interviu, dar în momentul în care a ajuns în sala unde urma să se desfăşoare discuţia l-a găsit pe tenismenul argentinian Juan Martin del Potro care, la rândul lui, răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Simona Halep a glumit cu fostul câştigător al US Open, făcându-i semn să se grăbească, pentru că trebuie să vorbească şi ea. La finalul interviului, Del Potro a îmbăţişat-o pe jucătoarea română.

simona halep del potro roland garros

simona halep del potro roland garros

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open. 

Juan Martin del Potro, locul 9 ATP, l-a învins, joi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-2, 6-7 (5), 6-2, pe Yoshihito Nishioka, locul 72 ATP, calificându-se turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Del Potro a alunecat în primul set şi s-a accidentat la genunchiul drept, la care a mai avut probleme în acest an. El continuat cu greutate partida, după ce a fost bandajat sub genunchiul drept. 

Leave a Comment