3dots.ro

Jurnaliștii maghiari nu o menajează pe Simona Halep: ”O fraudatoare dovedită”

Jurnaliștii maghiari nu o menajează pe Simona Halep: ”O fraudatoare dovedită”

Din articol:

Înaintea procesului pentru dopaj, care ar trebui să aibă loc în cursul săptămânii viitoare, Simona Halep are parte de o largă susținere, dar în aceeași măsură sunt o mulțime de alte persoane care nu cred în nevinovăția ei.

Nemzeti Sport, cea mai importantă publicație de sport din Ungaria, analizeazî cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep, făcând mai multe observații dure la adresa româncei

Jurnaliștii maghiari susțin că Halep nu are dreptul la prezumția de nevinovăție, și își argumentează punctul de vedere invocând faptul că sportiva a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat atât în proba A, cât și în proba B.

Jurnaliștii maghiari o cataloghează pe româncă drept ”fraudatoare dovedită”:

”După două teste anti-doping pozitive, Simona Halep nu mai are dreptul la prezumția de nevinovăție.

Totuși, în cazul ei nu se păstrează decența, în condițiile în care în joc e o miză morală, dar și materială, deoarece niciun sponsor nu este bucuros să apară în aceeași fotografie cu o fraudatoare dovedită”, scrie în articolul publicat de Nemzeti Sporti.

În articole se mai precizează că avocații angajați de Simona Halep fac eforturi să găsească un alt vinovat și că românca va primi, cel mai probabil, 8-9 luni de suspendare:

”Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne este destinația finală, dar există o perspectivă de cel puțin opt luni până la nouă luni, cu toate consecințele ei previzibile și neprevăzute. Halep își poate permite cei mai buni avocați din lume”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs