3dots.ro

Simona Halep, prima reacție după audierile de la TAS: „Coșmarul pe care îl trăiesc de un an și jumătate s-a terminat!”

Simona Halep, prima reacție după audierile de la TAS: „Coșmarul pe care îl trăiesc de un an și jumătate s-a terminat!”

Simona Halep, obligată de uzanța de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv să nu ofere nicio declarație la încheierea audierilor ce au avut loc în Elveția, a comunicat astăzi cu fanii săi prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram.

Audiată la TAS în perioada 7-9 februarie, Simona Halep (32 de ani) a reacționat printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Simona Halep, prima reacție după audierile de la TAS

”Coșmarul pe care îl trăiesc de un an și jumătate s-a terminat! Am avut șansa să-mi prezint apărarea în fața TAS și să arat că niciodată nu am folosit niciun fel de substanță dobantă. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aștept decizia cu capul sus. Vreau să vă mulțumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor și foștilor jucătorilor, legendelor din acest sport și sponsorilor pentru sprijinul pe care l-am primit, pentru toate mesajele trimise și pentru toate clipurile pe care le-ați făcut pentru mine în această perioadă chinuitoare.

”Binele și adevărul vor câștiga mereu”

Sprijinul vostru a înseamnă enorm pentru mine și mi-a dat puterea să lupt zi de zi pentru adevăr.

Voi împărtăși cu voi vești despre caz, imediat ce le primesc. Vă doresc tot binele. Binele și adevărul vor câștiga mereu”, este mesajul Simonei Halep, în engleză, postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs