Rafael Nadal, mesaj în limba română la aniversarea Simonei Halep

Printre numeroasele mesaje de felicitare primite la împlinirea a 28 de ani de Simona Halep se numără și unul venit de la Rafael Nadal, unul dintre cei mai titrați tenismeni din istorie.

Într-o postare făcută pe contul oficial de Instagram al Academiei lui Rafael Nadal, vineri seara, Halep a primit un mesaj de felicitare atât în limba engleză, cât și în limba română: ”La mulți ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!”.

La postarea respectivă a fost atașată o fotografie cu Rafael Nadal și Simona Halep, după ce aceștia au câștigat turneul de Mare Șlem de la Roland Garros din 2018, în proba masculină, respectiv feminină.

Simona a primit un mesaj special și din partea antrenorului australian Darren Cahill, care va reveni alături de fostul lider mondial la începutul anului 2020.

”Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (Iuruc – N.R.) , Theo (Cercel – N.R.) & Daniel (Dobre – N.R.) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună”, a scris Cahill, ataşând o fotografie cu Simona Halep când aceasta zâmbeşte.

Simona Halep se află la Beijing, unde se pregăteşte pentru turneul din China, care va avea loc în perioada 28 septembrie – 6 octombrie.