3dots.ro

Simona Halep, replică la atacul lui Wozniacki: ”De ce a spus asta? Nu sunt o trișoare!”

Simona Halep, replică la atacul lui Wozniacki: ”De ce a spus asta? Nu sunt o trișoare!”

Din articol:

Simona Halep a răspuns atacului lui Caroline Wozniacki, care contestase prezența ei la turneul de la Miami, unde a primit un wild-card pentru a putea participa.

Caroline Wozniacki a comentat revenirea Simonei Halep în circuitul WTA susținând că ”acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!”. Deși inițial a spus că nu se referă la româncă,  jucătoarea daneză a ținut să sublinieze că Halep ”a obținut o reducere a suspendării, dar nu a fost iertată, a fost o sentință mai blândă”.

Simona Halep, replică la atacul lui Caroline Wozniacki

Simona a aflat de comentariul danezei în cadrul conferinței de presă ce s-a desfășurat după meciul pierdut în fața spanioloaicei Paula Badosa.

”Caroline Wozniacki a fost aici mai devreme și a spus că nu consideră că oamenii scoși din joc din motivele pentru care ai fost tu ar mai trebui să primească wild-card-uri pentru turnee. Mă întreb care este reacția ta cu privire la asta?”.

Simona a răspuns pe un ton cât se poate de hotărât: ”De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. Deci ar fi mai bine dacă am citi decizia venită de la TAS, și anume că era un supliment contaminat, nu era dopaj. Nu am avut niciodată ceva de-a face cu dopajul. Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt un trișor.

Mulțumesc turneului că mi-a oferit acest wild card și că am avut posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc. O singură persoană negativă la adresa mea nu-i ceva care să fie important, fiindcă am alte sute de oameni care îmi oferă dragoste, așa că voi accepta asta”, a punctat Simona, conform portalului de specialitate The Tennis Letter.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs