3dots.ro

Simona Halep, declaraţie în premieră despre retragere

Simona Halep, declaraţie în premieră despre retragere

Într-un interviu pentru Euronews, Simona Halep a declarat că în cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menţine decizia de suspendare a pe patru ani aceasta va însemna sfârşitul carierei sale.

„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simţit foarte dureros, plin de emoţii. A fost un şoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar la proba mea de urină rezultatul a ieşit pozitiv. Ştiu că nu am greşit cu nimic şi ştiu că sunt curată.

Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele”, a spus Simona Halep în interviul oferit pentru Euronews.

Halep mai afirmă că şi-ar fi dorit ca fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, să iasă mai devreme public pentru a-şi asuma răspunderea pentru suplimentul contaminat, cel care i-a adus suspendarea.

”Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare şi în toţi cei cu care lucrez (…) Încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, spune Halep.

Simona Halep a făcut apel la TAS, cazul său va fi judecat în februarie 2024

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar cazul său va fi judecat în februarie 2024.

Euronews România va difuza vineri seară, de la ora 23:30, interviul acordat de Simona Halep jurnalistului Euronews, Tokunbo Salako.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs