3dots.ro

Simona Halep, după o nouă amânare a audierii: Îmi omoară reputația, nici nu vorbesc despre consecințele asupra sănătății mele mintale

Simona Halep, după o nouă amânare a audierii: Îmi omoară reputația, nici nu vorbesc despre consecințele asupra sănătății mele mintale

Simona Halep ar fi trebuit să fie audiată pe 28 mai în cazul de dopaj în care este implicată și suspendată provizoriu din tenis încă din luna octombrie a anului trecut.

După ce în urmă cu câteva zile Agenția de Integritate din Tenis (ITIA) a amânat, pentru a treia oară, audierea, Halep schimbă strategie de comunicare și revine cu un mesaj tăios adresat șefilor tenisului mondial.

„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. Federația Internațională de Tenis (Agenția Internațională pentru Integritate a Tenisului) a amânat din nou, audierea mea cu o lună.

Aștept să fiu judecată din octombrie. În decembrie, am avut în sfârșit șansa, datorită experților, să arăt că lotul de suplimente pe care îl foloseam a fost contaminat și a cauzat testul pozitiv.

Am cerut, așa cum regulamentul anti-doping menționează, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori.

Mi-a respins dreptul de a fi judecată la un Tribunal Independent. Nu mi-a permis să particip la turnee timp de opt luni. Acum știu că am ratat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Să nu mai menționez că mi-am pierdut toate punctele și clasarea mea.

Nu doar că îmi omoară reputația, dar și pe mine ca jucător profesionist și nici nu vorbesc despre consecințele asupra sănătății mele mintale.

Lipsa de respect a regulilor de la ITF (ITIA) în ceea ce privește audierile rapide pe care sunt îndreptățită să le am, sunt atât de lipsite de respect față de mine încât nu am cuvinte.

Dreptatea amânată este dreptatea refuzată. Simona”, a fost mesajul dur al Simonei postat pe conturile sale oficiale.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs