Simona Halep, victorioasă în turul II la Australian Open, într-un meci entuziasmant

10 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Mulți au zâmbit cu îngăduință atunci când adversara Simonei Halep în turul II la Australian Open, Ajla Tomljanovic, declara înaintea partidei că știe cum s-o învingă pe jucătoarea din România...

Simona Halep, victorioasă în turul II la Australian Open, într-un meci entuziasmant

Susținută de publicul aflat în tribune, dar și de calitatea jocului său, jucătoarea australiană de origine croată s-a luptat teribil cu Halep, care s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-5, într-o partidă extrem de încleștată, cu multe schimbări de scor.

Meciul a fost dificil pentru Simona din cauza punctelor valorificate după cel de-al doilea serviciu, unde Halep, deși a avut un procent mai bun, a fost deficitară în a valorifica serviciul mai slab al adversarei.

Partida a fost una dintre cele mai spectaculoase de până acum de la Australian Open. Cele două au jucat mereu la limită, au căutat să lovească agresiv, iar Tomljanovic a făcut tot ce a putut pentru a scurta punctele și a trimite mereu cât mai lung și mai variat.

Ambele jucătoare au alternat momentele foarte bune de joc cu greșelile neforțate și au alternat la conducerea jocului, însă valoarea și experiența Simonei și-au spus cuvântul pe final.

Luptătoare, dârză, destul de calmă, Simona a revenit în setul decisiv de la 2-5, reușind să se impună câștigând 5 game-uri la rând.

”Știam că așa va juca meciul, eram pregătită, dar a fost foarte bună. A fost un meci extraordinar de dificil, dar în cele din urmă am reușit să mă concentrez și mi-am găsit ritmul

Nu cred că am mai jucat cu viitoarea mea adversară. O să fie o provocare. O să urmăresc meciurile ei. Dar dacă sunt 100% în capacitate  să câștig”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.


CLICK - Follow us on Google News