3dots.ro

Sorana Cîrstea, după suspendarea Simonei Halep: ”Sunt puțin paranoică, mi-e frică să iau și o aspirină. Este coșmarul oricărui sportiv!”

Sorana Cîrstea, după suspendarea Simonei Halep: ”Sunt puțin paranoică, mi-e frică să iau și o aspirină. Este coșmarul oricărui sportiv!”

Din articol:

Chiar dacă se cunoaște faptul că între ea și Simona Halep relațiile sunt mai degrabă reci, Sorana Cîrstea afirmă că este convinsă de faptul că nu s-ar fi dopat niciodată în mod deliberat.

Cîrstea spune că a ajuns să se teamă să mai ia orice medicament și e convinsă că Halep e 100% nevinovată.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că, vreodată, s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv!”, a declarat Sorana Cîrstea pentru sport.ro.

Sorana Cîrstea a comentat și reacția Serenei Williams la suspendarea lui Halep – ”8 este un număr mai bun”, americanca făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

”Serena ca și jucătoare a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a declarat Sorana Cîrstea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs