”Există prietenie în tenis?”. Sorana Cîrstea: ”Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”

”Există prietenie în tenis?”. Sorana Cîrstea: ”Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”

Sorana Cîrstea a dat un răspuns categoric atunci când a fost întrebată dacă în tenisul profesionist există, în afara rivalității, și prietenii, în cadrul podcast-ului ”Vreau să știu”, realizat de jurnalistul Cătălin Oprișan .

În acest context, sportiva a vorbit și despre relația pe care o are cu Simona Halep, despre care media a comentat în dese rânduri că ar fi una foarte rece, amintindu-și de o întâmplare petrecută în martie 2022, la Indian Wells.

”Există prietenie în tenis?”. Sorana a răspuns: „Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona. Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta și ne-am zis „Baftă!, baftă!». Că sunt lucruri de bun-simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversație absolut normală.

Ne-au chemat prin microfon să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă!, baftă!» și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate.

Ne-am dus, am jucat, m-a bătut, la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel.

Normal, e o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă. Ai prietenele tale… Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Dona Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie”, a povesti Sorana Cîrstea.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories