3dots.ro

Ștefan Radu, discurs printre lacrimi și aplauze la ultima apariție în tricoul lui Lazio: ”Mi-ați permis să-mi îndeplinesc visul. Vă mulțumesc!”

Ștefan Radu, discurs printre lacrimi și aplauze la ultima apariție în tricoul lui Lazio: ”Mi-ați permis să-mi îndeplinesc visul. Vă mulțumesc!”

Ștefan Radu a apărut astăzi pe ”Olimpico”pentru ultima oară ca fotbalist așa cum și-a dorit: în tricoul lui Lazio.

Ștefan Radu a intrat irevocabil în istoria lui Lazio, fiind fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria echipei în toate competițiile (427), peste fostul căpitan lazial Giuseppe Favalli (401). Totodată, Radu este jucătorul cu cele mai multe partide în Serie A pentru Lazio, 349, peste Aldo Puccinelli (319), cel care deținea recordul din 1955.

La finalul partidei în care a jucat doar 6 minute, fundașul stânga român a fost aruncat pe brațe de colegi, iar la scurt timp a revenit pe gazon alături de soție și copii.

După ce a primit o plachetă specială, Radu a ținut un discurs emoționant, strecurat printre lacrimi și aplauzele suporterilor laziali.

”Am atât de multe emoții. Pe teren e mult mai ușor decât în postura asta. Din păcate, am ajuns la final, dar mi-am îndeplinit visul.

Am petrecut mai mult de 15 ani alături de voi, când am intrat pe teren am avut același spirit ca voi, sufletul unui fan al lui Lazio.

Cu acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, în acest stadion am experimentat momente unice, zile dificile și momente speciale.

Lazio este o familie, acest stadion este casa mea. Vă mulțumesc pentru că nu m-am simțit niciodată singur. Sunt sigur că atașamentul meu față de culorile biancoceleste nu se va sfârși niciodată, îmi va oferi puterea să-mi continui viața cu aceeași determinare pe care am avut-o pe teren.

Le mulțumesc președintelui și clubului pentru că mi-au permis să-mi realizez visul de a spune adio fotbalului purtând acest tricou. Aici am crescut ca om și ca fotbalist.

Le mulțumesc soției și copiilor mei pentru că nu mi-au lipsit niciodată sprijinul și iubirea lor. Le mulțumesc tuturor coechipierilor, au recunoscut rolul meu important pe teren și în vestiar, ceea ce reprezintă o mare responsabilitate pentru mine.

Când am purtat tricoul biancocelest, am făcut-o cu tot sufletul și pasiunea. Știu ce înseamnă să fiu unul dintre voi, știu ce însemnă să aparțin acestei mari familii și să mă alături ei pe vecie. Poți înceta să joci fotbal, dar nu poți înceta să faci parte din Lazio. Vă mulțumesc tuturor și vă iubesc”, a transmis Radu, citat de SportPress24.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs