3dots.ro

Tatăl unui mare talent, reproșuri lui Hagi: ”Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Tatăl unui mare talent, reproșuri lui Hagi: ”Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Farul Constanța, echipa patronată și condusă de Gică Hagi, a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, unii comentează chiar că în mod rușinos, după ce a pierdut cu 0-3 meciul retur al confruntării cu Sheriff Tiraspol (1-0 în tur).

Printre cei care au privit supărați cum echipa lui  Hagi este decimată de transnistreni s-a numărat și Engi Sali, tatăl lui Enes Sali, 17 ani, un jucător privit ca fiind una dintre marile speranțe ale fotbalului nostru.

Enes nu a intrat pe teren, din nou, iar Engi Sali a trăit partida la cote maxime, la masa presei, fiind extrem de supărat că fiul său a fost ocolit iar de antrenorul campioanei.

”Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit”, a vociferat tatăl jucătorului la finalul timpului regulamentar de joc.

Născut în Toronto, Enes Sali a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Gică Hagi. Familia a lăsat Canada în urmă, a venit în România pentru a-l susține pe sportiv.

”Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a reacționat tatăl lui Enes Sali.

Sali a fost chemat la prima reprezentativă la finele lui 2021, a bifat 8 minute cu Liechtenstein, apoi a fost ocolit și de acțiunile „tricolorilor”, chiar dacă a fost considerat un copil-minune al fotbalului românesc.

Se prea poate ca în urma acestul tratament, Enes să ia în calcul să nu mai reprezinte România, ci Canada, mai ales că are cetățenia acestei țări.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs